KookJij

Rode ui met walnootvulling

Een heerlijk rode ui met walnootvulling recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 50 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Njam.tv
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rode ui met walnootvulling te bereiden

Verwarm de oven voor op 180 °C.

Snijd de krielaardappeltjes in 4 partjes. Leg de krieltjes en lookteentjes in een ovenschotel, besprenkel met olijfolie, zout en roze peperbolletjes en zet in de oven.

Snijd het hoedje van de ui en haal de binnenste rokken uit. Snipper de uitgelepelde ui fijn en bak deze eventjes in wat olijfolie. Neem de pan van het vuur en roer er de brandnetelkaas, walnoten, gehakt, paneermeel, ei, sambal, oregano, zout en peper door. Vul hiermee de uien. Voeg deze bij de aardappelen in de ovenschotel en voeg er nog wat verse oregano aan toe.
Besprenkel met olijfolie. Zet nog zo’n 20 minuten in de oven.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst