Recept
« Terug naar recepten
Rode kool met kweeperen
PT120M
Rode kool met kweeperen
Een heerlijk rode kool met kweeperen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
120 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Jan A.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rode kool met kweeperen te bereiden
1).Doe het appelsap met de kruiden, peper en zout en honing in de pan en breng aan de kook.
2).Doe de rode kool er bij in en laat in ± 45 minuten garen met de port.
3).Doe de kweeperen er dan bij en laat nog eens 45 minuten koken.
4).Breng verder op smaak.
2).Doe de rode kool er bij in en laat in ± 45 minuten garen met de port.
3).Doe de kweeperen er dan bij en laat nog eens 45 minuten koken.
4).Breng verder op smaak.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Lekker bij wild.