KookJij

RIJST Nasi Goreng V

De zoveelste rijstschotel, welke in de familie wordt genuttigd.
Recept van:
Bereidingstijd: 3 min
Personen: 45 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
  2. > Hoofdgerechten - Rijst
  3. > Snacks - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron: Famile
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe RIJST Nasi Goreng V te bereiden

  1. Kook de rijst volgens de regels van de kunst in 1 1/2 keer zo veel water en laat afkoelen.
  2. Doe de ingredienten voor de bumbu in de keukenmachine en draai daarvan een homogene pasta.
  3. Verhit de olie in de wadjan en fruit de bumbu gedurende 5 minuten aan op hoog vuur
  4. Voeg dan de rijst toe onder flink roeren.
  5. Voeg de ketjap toe.
  6. Voeg op 't laatst de taugé toe.
  7. Serveer eventueel de OPLEUKERS er bij.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

Drink hierbij jasmijn thee of een koud pilsje.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst