KookJij

Recept voor Rijkelijk belegde Megapizza (90 cm)

Een heerlijk rijkelijk belegde megapizza (90 cm) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 8 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pizza's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Snijd de paprika's en uien in reepjes, bereid het brooddeeg (ik neem altijd die van Koopmans). Bak intussen het gehakt rul met geperste knoflook, tomatenpuree en een theelepel sambal, laat het even uitlekken in een vergiet. Rol het deeg uit op een bakplaat (voorzien van bakpapier) van 90 cm. en besmeer met de tomatensaus, doe vervolgens de kipfilet erop en daarna de ham, verdeel de champignons erover en vervolgens het gehakt. Leg de paprika en de uien eroverheen en dek af met een laag bacon en als laatste de strooikaas, 30 min. in de oven en smullen maar.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

anja8

anja8 zegt:
hai Annika, kruiden kun je natuurlijk naar smaak toevoegen , doe ik ook bij andere pizza's) De salami zou ik persoonlijk achterwege laten aangezien het geheel dan waarschijnlijk te zout wordt (bacon, gekruid gehakt) de kipfilet is in de vorm van plakjes broodbeleg.
AnnikaT

AnnikaT zegt:
Ik mis hier wel de pizzakruiden, of oregano. dit zijn toch de typische kruiden die de pizza kunnen maken of breken! Ook salami had er wel in gemogen i.p.v. kipfilet?