KookJij

Recept voor Rigatoni met ratatouille en sardines

Een heerlijk rigatoni met ratatouille en sardines recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Libelle
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

1. Pel en snipper de ui. Spoel de aubergine, haal de zaadjes eruit en snij 'm in stukken. Spoel de paprika, verwijder zaadjes en zaadlijsten en snij 'm in stukken. Snij de selder in boogjes en hak de tomaten in stukken.
2. Verhit de olie en fruit de ui even. Doe er de aubergine, paprika en selder bij en laat alles 20 minuten stoven. Voeg er de tomaten aan toe en laat nog eens 5 minuten stoven.
3. Snij het teentje knoflook heel fijn en fruit het in flink wat olijfolie. Doe er de sardinefilets bij en meng alles goed.
4. Kook de pasta beetgaar. Giet af en roer door de groenten. Doe de sardines erbij en bestrooi met vers geraspte parmezaan

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst