Recepten uit de doos van Derbyke & Elmo september 2011. 
Klik op foto om te vergroten. 
									
Recept
« Terug naar recepten
					
						Ravioli met kaassaus
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Ravioli met kaassaus
Een heerlijk ravioli met kaassaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											3
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke & Elmo
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Ravioli met kaassaus te bereiden
  Kook de kant en klare ravioli ± 12 min.
Tomaat in kleine blokjes snijden.
Courgette in kleine blokjes snijden.
Ajuin in kleine blokjes snijden.
Stoof de ajuin aan in een beetje boter voeg de room en Boursin toe kruid af met peper en muskaatnoot laat op een klein vuur pruttelen regelmatig roeren.
Courgette toevoegen en een deel van de tomaten, als laatste de gemalen kaas eronder roeren. Hou een beetje aan de kant voor garnering.
Serveer de saus en ravioli op bord werk af met wat gemalen kaas en stukjes tomaat.
  
										Tomaat in kleine blokjes snijden.
Courgette in kleine blokjes snijden.
Ajuin in kleine blokjes snijden.
Stoof de ajuin aan in een beetje boter voeg de room en Boursin toe kruid af met peper en muskaatnoot laat op een klein vuur pruttelen regelmatig roeren.
Courgette toevoegen en een deel van de tomaten, als laatste de gemalen kaas eronder roeren. Hou een beetje aan de kant voor garnering.
Serveer de saus en ravioli op bord werk af met wat gemalen kaas en stukjes tomaat.
 
                    





 
					
