KookJij

Rauwe zeebaars met lombok en sesam

Een heerlijk rauwe zeebaars met lombok en sesam recept uit de wereldkeuken keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Dieet & Slank - Voorgerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Australie
Keuken: Wereldkeuken
Bron: Familie
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rauwe zeebaars met lombok en sesam te bereiden

1).Maak een pasta van de lomboks, zests en de vruchtensappen.
2).Vries de visfilets lichtjes aan (is dan gemakkelijker te snijden in kleine porties) en snijd vervolgens plakjes van 6 cm bij 3 cm en 1/2 cm dik.
3).Bestrooi de filets met zeezout naar smaak.
4).Bedruppel de plakjes vis met een mengsel van beide oliesoorten.
5).Versier dit met ruim gesnipperd korianderblad.
6).OPTIONEEL: Bestrooi het geheel spaarzaam met wat sesamzaadjes, die uiteraard pas zijn geroosterd.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

Geef hierbij een droge witte wijn te drinken

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst