Recept
« Terug naar recepten
Rabarbercompote
PT20M
Rabarbercompote
Een heerlijk rabarbercompote recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
.... personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rabarbercompote te bereiden
Maak de rabarber schoon. Snijd de uiteinden van de stengels af en was ze onder koud water. Snijd de Stengels in stukken van 2 – 3 centimeter.
Neem een grote ketel voeg al de ingrediënten toe en laat koken ± 20 min.
Rabarbercompote in glazen bokalen deksel erop en laten afkoelen.
Neem een grote ketel voeg al de ingrediënten toe en laat koken ± 20 min.
Rabarbercompote in glazen bokalen deksel erop en laten afkoelen.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
![derbyke](https://www.kookjij.nl/media/j45b5lhkjb45lhkjb45blj5/thumbnails/5fcb7c2aa0e12_47_47.jpeg)
derbyke zegt:
![lekkerbekske](https://www.kookjij.nl/media/j45b5lhkjb45lhkjb45blj5/thumbnails/52a187a6d9670_47_47.jpg)
lekkerbekske zegt:
ria52 zegt:
Meestal voeg ik ook wat aardbeitjes en bosvruchten toe tijdens het koken, dat smaakt heerlijk, en de rabarber krijgt een mooie rode kleur.:)