KookJij

Pladijs met groene asperges en kruidenboter

Een heerlijk pladijs met groene asperges en kruidenboter recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Njam.tv
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pladijs met groene asperges en kruidenboter te bereiden

Spoel de pladijsmoten, dep droog en maak op de rugzijde enkele insnijdingen. Haal de moten door de bloem, kruid met zout en peper en haal door olijfolie.

Roer de boter om met enkele druppels citroensap, de sjalot en kruiden.

Kook de aardappelen al dente in gezouten water, pel en houd warm. Kook de asperges 3 minuten in gezouten water.

Rooster de pladijzen en de asperges op een hoog vuur, keer om en laat verder garen. Strooi er de tijmtakjes over.
Schik de pladijsmoten op het bord, leg de asperges en aardappelen erlangs en lepel de kruidenboter erover.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst