KookJij

Pizza met leverworst en geitenkaas

Een heerlijk pizza met leverworst en geitenkaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pizza's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pizza met leverworst en geitenkaas te bereiden

Bestrijk de pizza bodems rijkelijk met de tomaten coulis, verdeel de leverworst en kaas erover. Goed naar smaak kruiden en olijven erop leggen.
Bak de pizza +/- 30 min in een voorverwarmde oven.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst