KookJij

Pittige maiskoekjes met chilisaus

Een heerlijk pittige maiskoekjes met chilisaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 3 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Groenten
  2. > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pittige maiskoekjes met chilisaus te bereiden

De mais goed laten uitlekken. Al de ingrediënten behalve de bakolie goed door elkaar mengen. Een laagje olie in een grote bakpan verwarmen tot het gaat sissen als je er het beslag in doet. Lepel voor lepel het beslag in de olie leggen en tijdens het bakken de beignets in de pan uit elkaar houden. Bak de beignets goudbruin aan beide kanten in ongeveer 4 minuten per kant. Laten uitlekken op keukenpapier en warm houden in de oven tot ze allemaal gebakken zijn. Serveren met zoete chilisaus.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

heksje13

heksje13 zegt:
Ik heb ze gister gemaakt en ze waren hééérlijk! Dus bedankt voor het recept Tania! Groetjes Joanita.