KookJij

Pindasaus op mijn Eigenwijze

Een heerlijk pindasaus op mijn eigenwijze recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4-6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen creatie
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pindasaus op mijn Eigenwijze te bereiden

De bereiding is verder simpel; meng alle ingredienten en maak op gewenste dikte. Begin met 1 kop water, indien te saus te dik is, water bijvoegen. BLIJF roeren!
De dikte komt pas tot stand als de saus ongeveer een minuutje heeft gekookt.

Mijn kookverhaal (Anna Koudys)

Mijn mening: de lekkerste pindasaus!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

slaatje

slaatje zegt:
Je kunt het zo pittig maken als je wilt, ook wij houden daarvan. :p:p:p
Dorry

Dorry zegt:
Graag Gerda zie er naar uit. Ben gek op satesaus :)
Anna

Anna zegt:
En dan lekker pittig;);):p:p
slaatje

slaatje zegt:
Ik ook, ik zal mijn recept van pindasaus ook eens plaatsen, is ook heel erg lekker. Groetjes Gerda :p:p:p:p
HarryLohr

HarryLohr zegt:
Deze ga ik binnenkort een keer proberen!