Recept
« Terug naar recepten
Pesto crostini
PT20M
Pesto crostini
Een heerlijk pesto crostini recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
A.H.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pesto crostini te bereiden
Verwarm de oven voor op 220 graden. Snijd de korstjes van het brood. Pel de knoflook en pers boven de olie uit. Het brood met de knoflookolie besmeren. Elke snee in 4 lange repen snijden. Repen brood in de oven 5 minuten roosteren. Het brood uit de oven nemen en met pesto besmeren. Rucola in stukjes scheuren en op de crostini leggen. Crostini over 4 borden verdelen. Warm serveren.