KookJij

Pesto Arrabiata

Deze saus kun je voor allerlei hapjes en snacks gebruiken, maar ook als begeleider van pasta gerechten. Ik heb begrepen van de Italiaanse vrienden, dat er nog al wat variaties bestaan, maar samen hebben wij deze vorm geconcipieerd.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 8 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Jan A. en Italiaanse kennissen
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pesto Arrabiata te bereiden

  1. Doe de uien, knoflook, sambal, tomaten, paprikapoeder en paprika in de kom van de keukenmachine en maal dit fijn tot een homogene massa.
  2. Doe er dan bij de nootjes en de kaas en maal dat door de tomatenmix tot een homogene massa.
  3. Werk er de balsamico azijn door en laat dan vervolgens met een draaiende motor de olie er bij lopen tot een redelijke dikte verkregen is.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst