KookJij

Pasta van het huis

Een heerlijk pasta van het huis recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pasta van het huis te bereiden

Witloof zeer grof snijden .
Wortel in fijne reepjes snijden .
Ajuin in ringen snijden .
Porei halveren en in ringen snijden .
Champignons in schijven snijden .
Tomaatjes halveren .
Kook pasta beetgaar .
Wok de groenten beetgaar en kruiden voeg als laatste de room en tomaatjes toe , warm goed op en serveer op bord met de pasta .

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Laat het jullie smaken ;-)
monique ottenbros

monique ottenbros zegt:
Mijn zoon heeft dit recept overgeschreven maar dan zonder de tomaat en met kipfiletblokjes erdoor...ik ben benieuwd hoe het smaakt Hij gaat het maken deze week