KookJij

Pasta met tonijn en een hele berg groenten

Een ding staat vast. Ik gebruik liefst zoveel mogelijk verse groenten in mijn gerechten. Gewoon omdat ik het lekker vind maar natuurlijk ook omdat het gezond is. Dit keer heb ik bleekselderij, prei, courgette, (kastanje)champignons en ui gebruikt. De groene pesto past er uitstekend bij. Niet alleen qua kleur maar ook voor wat betreft de smaak.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pasta met tonijn en een hele berg groenten te bereiden

  1. Groenten schoonmaken en fijnsnijden, ansjovisjes in stukjes snijden, pasta koken volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  2. Olijfolie in een pan of wok verwarmen en de ui hierin fruiten, champignons toevoegen, daarna de prei, bleekselderij en de courgette toevoegen en meebakken.
  3. Voeg daarna de tonijn de ansjovis de wijn en de pesto toe, door elkaar scheppen en mee verwarmen, als laatste de gekookte pasta erdoorheen scheppen.
  4. Opdienen met geraspte Grana Padano en basilicumblaadjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst