KookJij

Pasta met 3 Kazen voor Jan Kaas

Een heerlijk pasta met 3 kazen voor jan kaas recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4-6 personen
Categorieën:
  1. > Snacks - Warm
  2. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Engeland
Keuken: Europese
Bron: Familie
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pasta met 3 Kazen voor Jan Kaas te bereiden

*Verhit de boter in de grote pan en laat de uien en knoflook
zacht worden (niet bruin!) en strooi de bloem er dan over heen.Blijf goed roeren en giet de melk dan over het geheel.
*Behandel dit als een blanke roux en blijf roeren tot de bloem is gegaard.Roer er dan de mosterdpoeder door en veel peper uit de molen.
*Nu de geraspte Cheddar er door roeren en na een minuttje de pan van het vuur halen en blijven roeren tot de Cheddar geheel is opgenomen in de saus.
*Zet de oven aan op ± 200 graden
*Kook de pasta al dente in ruim gezouten water
*Doe de pasta in de warme saus en roer goed door
*Doe een laag pasta met saus in de ovenschotel,leg hierop in een laag de stukjes Mozzarella en stort de rest van de pasta met saus hierop.Tenslotte strooit men de Parmezaan hierover ,weer peperen en dan de oven in
gedurende ± 30 minuten.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

*Je kunt dit gebruiken als snack,voorafje en hoofdmaaltijd
*We drinken hierbij een lekkere fruitige witte wijn.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst