KookJij

Pasta: gevulde ravioli in een sausje met groenten

Verse ravioli gevuld met kaas.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pasta: gevulde ravioli in een sausje met groenten te bereiden

  1. Ravioli een tien tal min in kokend water garen. Wortel halveren en in ringen snijden, ajuin in ringen snijden de bloemkool in kleinere roosjes verdelen. Stoof de groenten aan in een beetje boter en kruid naar smaak voeg de tomatencoulis toe en laat even verder pruttelen als laatste de tomaat in blokjes gesneden toevoegen eveneens de beetgare ravioli. Serveer zeer warm en werk af.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Dank je wel Gerard, zal het dadelijk aanpassen. Groetjes Hilde
Gerard Schaefers

Gerard Schaefers zegt:
Dag Hilde,

In je beschrijving komt ajuin (ui) voor maar helaas niet in je ingrediëntenlijst.
Kleine aanvulling dus.