Recept
« Terug naar recepten
					
						Pangasiusfilet geserveerd met verse groenten
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Pangasiusfilet geserveerd met verse groenten
Een heerlijk pangasiusfilet geserveerd met verse groenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											8
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke & Elmo
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Pangasiusfilet geserveerd met verse groenten te bereiden
 Bak de vis gekruid met viskruiden gaar aan in olijfolie.
Wok de groenten beetgaar samen met de aardappelen en kruiden met de boven vermelde verse kruiden.
Schik de groenten met aardappels op bord en leg de vis erboven op.Werk af met basilicum en citroen
										Wok de groenten beetgaar samen met de aardappelen en kruiden met de boven vermelde verse kruiden.
Schik de groenten met aardappels op bord en leg de vis erboven op.Werk af met basilicum en citroen
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
									 
                    





 
					
