KookJij

Paasomelet met lente kleuren en geuren

Een heerlijk paasomelet met lente kleuren en geuren recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Paasomelet met lente kleuren en geuren te bereiden

Eieren loskloppen met de room en kruiden met peper, zeezout, dragon, basilicum en rozemarijn .
Snij de sjalotten fijn, courgette in dunne schijven snijden.
Champignons en tomaatjes evenzeer in schijven.
Rucola grof snijden.
Boter laten smelten en de groenten toevoegen evenzeer kruiden, stoof dit beetgaar aan.
De losgeklopte eieren erover verdelen de rucola en Boursinblokjes.
Laat dit alles op een zacht vuur bakken tot de eimassa gestold is.
Serveer met brood of opgebakken aardappelen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Dank je Hans , voor jou en je trouwe viervoeter ook een vrolijk pasen .Groetjes van ons 3 :);):p
hns

hns zegt:
Leuk, prettige pasen!!
Hans:):)