Recept
« Terug naar recepten
					
						Ovenschotel Tortellini alla Caprese
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Ovenschotel Tortellini alla Caprese
Ik ben dol op de smaakjes van Caprese. Basilicum, Mozzarella en tomaat
(de kleuren van de Tricolore). Gewoon simpel en lekker, weinig aan toe te
voegen. Maar soms heb ik liever een warme ovenschotel dan een
salade. Dus daar heb ik wat op gevonden.
Een snel en makkelijk gerecht dat echt iedereen kan maken. Even de
tortellini koken en voor de rest doet de oven het werk.
            
            
					
									Recept van:
									Wilmie Willemse
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									3 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Italie
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									Eigen recept
								
																								
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Ovenschotel Tortellini alla Caprese te bereiden
- Kook de tortellini volgens de aanwijzingen (al dente) en laat ze goed uitlekken. Doe ze dan in op de bodem van een ovenschaal.
- Snij de tomaatjes doormidden en verdeel ze over de tortellini.
- Snij de mozzarella klein en doe de blokjes in de ovenschaal.
- Doe er de geraspte kaas en de basilicumblaadjes overheen en strooi er wat oregano over.
- Zet de schaal ongeveer 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.
 
                    





 
					


