KookJij

Omelet met asperges en coctail tomaatjes

Asperges een heerlijke lekkernij maar gaat goed samen met heerlijke eikes vers van de pers
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Omelet met asperges en coctail tomaatjes te bereiden

  1. Asperges schillen het onderste deel verwijderen snij de asperges  in stukken, kruid deze en steam deze beetgaar.
  2. Tomaatjes halveren.
  3. Ajuin in blokjes snijden.
  4. De eikes loskloppen met de room deze kruiden.
  5. Bak het spek krokant aan en voeg de eieren, tomaatjes, ajuin en asperges toe laat even stollen tot de mengeling loskomt van de bodem van de pan.
  6. Zet de pan onder de grill en laat verder garen.
  7. Bestrooi met de fijn gesneden bieslook en serveer er donker bruin dik gesneden brood erbij.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Vakantie-gangertje zeker doen en dat met eikes vers van de pers gaat smullen zijn ;-)
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Dát ziet er even zalig uit! Bij thuiskomst zeker eens op het menu :-)
Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Okidoki, bij de volgende bijeenkomst asperges op het menu ;-)
Frieda

Frieda zegt:
Hihi, ja Hildeke, een volledig vol bord ... een prestatie voor hem ... en mij
Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Zeker doen Friedake, haha tof en heeft Paul er ook van geproefd ;-) Groetjes Hilde xxx
Frieda

Frieda zegt:
Dit ga ik zeker eens proberen ... Eneuh, de aspergeroomsoep was goed gelukt ...
Groetjes xxx