KookJij

Oedang Pau

Een heerlijk oedang pau recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
  2. > Snacks - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Singapore
Keuken: Oosterse
Bron: Familie
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Oedang Pau te bereiden

*De olie in de wok heet laten worden en de gamba's erin tot ze rose gaan kleuren.Dan de gamba's er even uithalen met de schuimspaan en apart houden
*Nu de uien en knoflook erin met de saffraan,ketumbar en laos.Als de ui begint te bruinen de tomaten erin met de sambal Badjak.
*Dan de garnalen er weer bij doen,niet langer dan 1 minuut
en opdienen in diepe bordjes bestrooid met de bladpeterselie en koriander

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

Als hapje vooraf : zoals hierboven beschreven met evt een stukje brood er bij (of naan)
Als amuse : 1 of 2 garnalen op een amuselepeltje met wat tomatenpreu

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst