Recept
« Terug naar recepten
Mosselsalade met biersabayon
PT30M
Mosselsalade met biersabayon
Een heerlijk mosselsalade met biersabayon recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mosselsalade met biersabayon te bereiden
Maak de mosselen schoon en kook ze open in een mengsel van witte wijn,water,p/z.Snijd het wit van de prei in reepjes en stoof in boter,voeg maanzaad toe en p/z. Haal de mosselen uit de schelpen en besprenkel ze met olijfolie en limoen,roer de sjalotjes en bieslook erdoor.Maak de sabayon ,klop het bier met de eierdooiers tot schuim,au bainmarie.