Recept
« Terug naar recepten
Mini-beenham met tomatensalsa
PT15M
Mini-beenham met tomatensalsa
Een heerlijk mini-beenham met tomatensalsa recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
560 kCal energie
38 Gram eiwit
16 Gram vet
67 Gram koolhydraten
38 Gram eiwit
16 Gram vet
67 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Verswijzer week 26 2000
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mini-beenham met tomatensalsa te bereiden
Verwarm de oven voor op 225°C (hetelucht 210°C).
Braad de beenham volgens de gebruiksaanwijzing midden in de oven gaar.
Was de tomaat en snijd hem in hele kleine blokjes.
Was de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd hem in kleine blokjes.
Was de koriander en hak hem fijn.
Pers de limoen uit.
Schep de tomaat, paprika en koriander door 1 eetlepel limoensap.
Breng op smaak met zout en peper.
Halveer de broodbollen en rooster ze aan beide kanten lichtbruin.
Snijd de beenham in plakken.
Verdeel de komkommer-roomsalade, beenham en de tomatensalsa over de broodbollen.
Bestrooi ze met peper.
Braad de beenham volgens de gebruiksaanwijzing midden in de oven gaar.
Was de tomaat en snijd hem in hele kleine blokjes.
Was de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd hem in kleine blokjes.
Was de koriander en hak hem fijn.
Pers de limoen uit.
Schep de tomaat, paprika en koriander door 1 eetlepel limoensap.
Breng op smaak met zout en peper.
Halveer de broodbollen en rooster ze aan beide kanten lichtbruin.
Snijd de beenham in plakken.
Verdeel de komkommer-roomsalade, beenham en de tomatensalsa over de broodbollen.
Bestrooi ze met peper.
wim hendriks zegt: