Recept
« Terug naar recepten
Medaillon van struisvogel
PT20M
Medaillon van struisvogel
Een heerlijk medaillon van struisvogel recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
- > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Medaillon van struisvogel te bereiden
Struisvogel medaillon aanbakken en kruiden met peper(moet nog rosé zijn van binnen)warm houden.Alle groenten beetgaar wokken met een deel rode pesto evenzeer warm houden.De spagetti tricolore terug opwarmen in het braadvocht van het vlees en nog rode pesto toevoegen met een beetje rucola.Dresseer de spagetti op bord, groenten er over het stukje vlees en werk af met rucola.
derbyke zegt: