KookJij

Medaillon van struisvogel

Een heerlijk medaillon van struisvogel recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
  2. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Medaillon van struisvogel te bereiden

Struisvogel medaillon aanbakken en kruiden met peper(moet nog rosé zijn van binnen)warm houden.Alle groenten beetgaar wokken met een deel rode pesto evenzeer warm houden.De spagetti tricolore terug opwarmen in het braadvocht van het vlees en nog rode pesto toevoegen met een beetje rucola.Dresseer de spagetti op bord, groenten er over het stukje vlees en werk af met rucola.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Hallo Sjeef, sorry, goed gezien zal het vlug aanpassen.Groetjes van ons 3 :);):p
sjeef

sjeef zegt:
Dag Hilde,
Waar zijn de struisvogelmedaillons gebleven in de ingrediëntenlijst? :o