KookJij

Maultaschen met een pittig tomatensausje en gorgonzola

Een heerlijk maultaschen met een pittig tomatensausje en gorgonzola recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Maultaschen met een pittig tomatensausje en gorgonzola te bereiden

Kook de gevulde pasta ± 12 min.
De groenten zeer fijn snijden.
Stoof deze aan in olijfolie en kruid naar smaak met de bovenvermelde kruiden.Voeg de gehakte tomaten & tomatenpuree toe. Laat op een zacht vuur even pruttelen.
Dresseer de Maultaschen op bord, saus erover de gorgonzola in blokjes gesneden erbij serveren.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Hallo allemaal , zou zeggen gewoon proberen al is het met ravioli groot of klein of de echte maultaschen laat het jullie smaken. Fijn weekend groetjes van ons 3tjes:);):p
rmascini

rmascini zegt:
Dag Tineke..;. ik zal eens bij AH gaan kijken. Maar de Maultaschen zijn meestal een maatje groter dan de ravioli:(
apu

apu zegt:
Wil dit graag eens maken, maar idd, kan je die van de AH ook gebruiken?
boomer

boomer zegt:
Bij A&H hebben ze hier in de koeling grote ravioli. Met kaasvulling, vlees en ook champignons enz. Zou dat hetzelfde zijn? gr. Tineke
rmascini

rmascini zegt:
Dag Hilde, ik kom met regelmaat in Duitsland en eet graag Maultaschen.... maar waar koop ik die kant en klaar in de buurt van Haarlem? Dat zul jij vanuit België ook niet weten..maar iemand anders hier uit buurt?:)