KookJij

Makreelsandwich met ei

Makreelsandwich met ei
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 1 personen
Categorieën:
  1. > Brood - Gerecht
Bevat per éénpersoons portie: 630 kCal energie
33 Gram eiwit
40 Gram vet
35 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: John West Vis op zijn Best
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Makreelsandwich met ei te bereiden

  1. Smeer op 1 snee meergranenbrood een dikke laag makreelpate.
  2. Leg de plakjes ei en augurk erop.
  3. Bestrooi met dille, zout en peper naar smaak.
  4. Dek af met de tweede snee brood.
  5. Verpak in vetvrij papier of vershoudfolie.
  6. Bewaar de verpakte sandwich tot vertrek in de koelkast.
  7. Neem een mes mee.
  8. Snijd de tomaat in plakjes en leg ze tussen het brood.

Mijn kookverhaal (Sascha ten Brink)

Variatie:
Neem voor een tonijn- of zalmsandwich, John West vispate tonijn of zalm.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst