KookJij

Lamskoteletjes met rijst en een sausje apart

Een heerlijk lamskoteletjes met rijst en een sausje apart recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Lamskoteletjes met rijst en een sausje apart te bereiden

Kook de rijst beetgaar.
Snij de paprika grof, kruid met zeezout, peper, basilicum en dragon. Bak deze zeer goed aan in olijfolie.
Voor de saus :
Sjalotjes zeer fijn snijden.
Peterselie en bieslook samen in een glas met schaar fijn knippen.
Room opwarmen met alle kruiden en sjalotjes toevoegen, goed laten inkoken op gewenste dikte.
Bak de koteletjes op een hevig vuur in boter of olijfolie en kruid goed met zeezout en peper ( enkele min ) liefst rosé van binnen.
Serveer dit alles zeer warm op bord en werk af met peterselie en bieslook.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst