Recept
« Terug naar recepten
Knorhaan met alles erop en der aan in de oven.
PT50M
Knorhaan met alles erop en der aan in de oven.
Een heerlijk knorhaan met alles erop en der aan in de oven. recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Knorhaan met alles erop en der aan in de oven. te bereiden
De vissen goed kruiden met dille , marjolein , peper en zeezout . Ajuinen fijn snijden evenzeer de wortel. De spinazie grof hakken .
Smeer een vuurvaste schotel in met boter de groenten erin , kruiden en vervolgens de vis erop. Witte wijn samen met de visfond mengen en dit over de vis . Laat dit gedurende 50min stoven in een voorverwarmde oven op 180 gr . De vis regelmatig bevochtigen met de saus .
Smeer een vuurvaste schotel in met boter de groenten erin , kruiden en vervolgens de vis erop. Witte wijn samen met de visfond mengen en dit over de vis . Laat dit gedurende 50min stoven in een voorverwarmde oven op 180 gr . De vis regelmatig bevochtigen met de saus .