KookJij

Recept voor Kip met kerrie en bloemkool

Moet niet altijd bloemkool met bechamelsaus zijn!
Bereidingstijd: 50 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Ovenschotels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Albert Heijn
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

  1.  Verdeel de kipfilet in dunne reepjes, de ui in ringen en de bloemkool in roosjes.
  2. Kruid de kipfilet met kipkruiden.
  3. Wrijf de ovenschotel in met wat boter, doe de bloemkoolroosjes, uiringen en kipplakjes in de schotel.
  4. Overgiet met de kerriesaus.
  5. Dek af met alu folie en zet in een voorverwarmde oven van 200° gedurende 40 minuten.
  6. Dien op met witte rijst.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst