KookJij

Kabeljauwhaasje met tomaat en Boursin Cuisine uit de oven

Alweer een gerecht met boursin.....maar zo gemakkelijk en lekker. Wij zijn er hier dol op. Goed voor te bereiden even in de oven en smullen maar. Vanwege het lekkere vocht geef ik hier een gewone gekookte aardappel bij en een groene salade in een apart schaaltje. Smullen!!
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: Boursin.
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kabeljauwhaasje met tomaat en Boursin Cuisine uit de oven te bereiden

  1. Start met het voorverwarmen van je oven op 200 graden.
  2. Was de tomaten, snij de tomaten door de helft , verwijder met een scherp mesje de zaadjes en snij de tomaten in stukjes.
  3. Bestrooi de kabeljauwhaasjes met een beetje zout en peper en leg ze naast elkaar ineen licht ingevette  0venschaal.
  4. Smeer de Boursin Cuisine over de vis en strooi daarna ook de stukjes tomaat en de geraspte kaas er overheen.
  5. De haasjes kunnen nu voor 20-25 minuten de oven in totdat het geheel een mooi goudbruin korstje heeft.
  6. Strooi er dan een eetlepel gesnipperde bladpeterselie over en leg er een schijfje citroen bij.
  7. Serveer de vis met gekookte of gebakken aardappeltjes en een frisse salade naar keuze.
  8. Weer eens een andere variant van de vis. Heerlijk door de boursin en de tomaat.

Mijn kookverhaal (Lidy Berkx)

Wij zijn dol op Boursin.
Niet alleen heerlijk op een toastje, maar verrassend lekker in deze ovenschotel met kabeljauw.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst