KookJij

Indonesische andijviestamppot

Een heerlijk indonesische andijviestamppot recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 1 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Stamppot
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Onbekend
Bron: In de nieuwe Hollandse keuken
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Indonesische andijviestamppot te bereiden

Kook de aardappelen en maak hier een pureetje van met de melk en de olijfolie.
Roer de nootmuskaat/komijn/koriander en sambal (en eventueel zout) er door.
Bak de speklapjes lekker krokant.
Vermeng de andijvie door je pureetje.
Ga dit even heel snel verwarmen.
Gooi alles op een bord en....
gooi op je bord er gefruite uitjes en seroendeng bij en dan...
EET SMAKELIJK.

Mijn kookverhaal (Gea Bruining)

Ik heb dit recept uitgeknipt uit onderstaand kookboek en in een verzamelmap gedaan. Zo nu en dan moet ik die map weer even opschonen. Gelukkig wist ik nog dat ik dit wel heel erg lekker vond!!!!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

gea

gea zegt:
He Barbara, bedankt :)Zal ik zeker es gaan proberen.
Barbara Metz

Barbara Metz zegt:
Probeer het eens met ijsbergsla! Het laat zich héél goed lenen voor deze kruiderij en.. het blijft knapperig! Je zult het vast lekker vinden. Eet ze !!:D
gea

gea zegt:
Eet smakelijk, Dorry!:)
Dorry

Dorry zegt:
Lijkt me een lekkere verandering op de stampie, vandaag indonesische andijvie dus. mm ben benieuwd.