Recept
« Terug naar recepten
Indiase koolsalade
PT15M
Indiase koolsalade
Een heerlijk indiase koolsalade recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
India
Keuken:
Oosterse
Bron:
Smulweb
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Indiase koolsalade te bereiden
Pel en snijd de ui in reepjes. Maak de kool schoon, snijd de harde kern eruit en snij de kool fijn. Fruit de ui in de olie in 3 minuten goudgeel, glazig. Roer de gemberpoeder, laos, sambal en de rietsuiker door elkaar en voeg het toe aan de ui. Verkruimel het bouillonblokje erdoor. Schep de kool erdoor en wok het 1 minuut mee (blijvend omscheppen). Klop het ei los en voeg het toe aan de kool, goed doorroeren.
Serveer de kool direct.
Serveer de kool direct.
e.den hartog zegt: