Recept
« Terug naar recepten
Hoevekip met Brugge Oud kaas
PT50M
Hoevekip met Brugge Oud kaas
Een heerlijk hoevekip met brugge oud kaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kaasrecepten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hoevekip met Brugge Oud kaas te bereiden
Kipfilets zo wijd mogelijk opensnijden en deze binnen en buiten kruiden met peper, zout en een snuifje tijm.
De filets opvullen met de gemalen Brugge Oud kaas en omwikkelen met de hamrepen.
Een beetje boter in de pan en de filetjes even laten aanbakken aan beide zijden.
Neem ze uit de pan en doe er aluminiumfolie rond en zet de filets 25 min. in een voorverwarmde oven op 220°C.
Haal uit de oven en doe de folie er af. Schik ze op een bord met een beetje sla en pasta.
Werk het geheel af door bovenop een beetje gemalen Brugge Oud kaas te strooien.
De filets opvullen met de gemalen Brugge Oud kaas en omwikkelen met de hamrepen.
Een beetje boter in de pan en de filetjes even laten aanbakken aan beide zijden.
Neem ze uit de pan en doe er aluminiumfolie rond en zet de filets 25 min. in een voorverwarmde oven op 220°C.
Haal uit de oven en doe de folie er af. Schik ze op een bord met een beetje sla en pasta.
Werk het geheel af door bovenop een beetje gemalen Brugge Oud kaas te strooien.