KookJij

Hoevekip met Brugge Oud kaas

Een heerlijk hoevekip met brugge oud kaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 50 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Gevogelte
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Kaasrecepten
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Hoevekip met Brugge Oud kaas te bereiden

Kipfilets zo wijd mogelijk opensnijden en deze binnen en buiten kruiden met peper, zout en een snuifje tijm.
De filets opvullen met de gemalen Brugge Oud kaas en omwikkelen met de hamrepen.
Een beetje boter in de pan en de filetjes even laten aanbakken aan beide zijden.
Neem ze uit de pan en doe er aluminiumfolie rond en zet de filets 25 min. in een voorverwarmde oven op 220°C.
Haal uit de oven en doe de folie er af. Schik ze op een bord met een beetje sla en pasta.
Werk het geheel af door bovenop een beetje gemalen Brugge Oud kaas te strooien.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst