KookJij

Recept voor Hapje: snoeptomaatje gevuld met grijs garnalen en Philadelphia-roomkaas

Een heerlijk hapje: snoeptomaatje gevuld met grijs garnalen en philadelphia-roomkaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 5 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
  2. > Speciale gelegenheden - WK 2014
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Hol de tomaatjes uit.
Meng de grijs garnalen met de roomkaas, vul de tomaatjes.
Hak de gerapte wortelen iets fijner leg op bordjes dresseer de tomaatjes erop werk af met dille, peper, garnaaltjes en een beetje kaas.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Inderdaad Bobbejaan niet met opzet, dit hapje werd enkele dagen voor de WK gepresenteerd hier in Belgie voor Nederlanders ;-)
Bobbejaan

Bobbejaan zegt:
Hi Hilde, het ziet er erg leuk uit! Vooral de oranje garnering.... echt typisch Hollands.. Vast niet met opzet, aangezien jij in Belgie woont :)
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Ik ken 'm! Een heerlijk WK-waardig hapje! :-)