KookJij

Hapje: carpaccio van tonijn en zijn garnituren

Een heerlijk hapje: carpaccio van tonijn en zijn garnituren recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 5 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
  2. > Speciale gelegenheden - Kerst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Hapje: carpaccio van tonijn en zijn garnituren te bereiden

Voor de dressing: olijfolie, peper, balsamico dressing en mosterd goed mengen.
Serveer de tonijn op lepels bestrooi met kaas en verdeel de dressing erover.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.
Dit hapje werd geserveerd voor de verjaardag van mijn dochter. Maar kan natuurlijk voor elke gelegenheid geserveerd worden.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Gea Bruining

Gea Bruining zegt:
Ja, ik ga het denk ik ergens met kerst maken: lijkt te heerlijk!
Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Fijn Gea dat je het gevonden hebt, laat het smaken ;-)
Gea Bruining

Gea Bruining zegt:
Ja.....!!!!!! Ik heb het gevonden: gewoon stug door blijven kijken. Het begint namelijk met het woord "Hapje" Tja.... Maar ik kan het recept nu even goed opruimen ;)