KookJij

Hapje: carpaccio van runds

Een heerlijk hapje: carpaccio van runds recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 5 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Hapje: carpaccio van runds te bereiden

Maak een dressing van olijfolie, mosterd, peper, zout en honing.
Leg de scheutjes op de lepels dresseer de carpaccio erop, druppel de dressing erover werk af met de kaas.
Serveer zeer fris.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

apu

apu zegt:
ooo die ken ik wel ja:);) dankje voor de reactie!
apu

apu zegt:
Wat zijn luzerne scheuten?:)