Recept
« Terug naar recepten
Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
PT30M
Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
Een heerlijk hamburger met avocadosalsa en gorgonzola recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
delhaize
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola te bereiden
Schil en ontpit de avocado’s, snijd het vruchtvlees in blokjes. Snijd de tomaat in blokjes, snipper de ui fijn. Vermeng alle ingrediënten met het limoensap en de peterselie. Kruid met peper en zout. Zet de salsa tot gebruik koel weg.
Spoel de slablaadjes, snijd of scheur ze in niet al te kleine stukken.
Kruid het rundergehakt met peper en zout, vorm er 8 kleine hamburgers van. Grill ze naar smaak.
Snijd de broodjes middendoor en rooster ze kort. Beleg een helft van elk broodje met gorgonzola. Leg er twee hamburgers op en beleg verder met avocadosalsa en sla. Dek af met de tweede broodjeshelft en serveer.
Spoel de slablaadjes, snijd of scheur ze in niet al te kleine stukken.
Kruid het rundergehakt met peper en zout, vorm er 8 kleine hamburgers van. Grill ze naar smaak.
Snijd de broodjes middendoor en rooster ze kort. Beleg een helft van elk broodje met gorgonzola. Leg er twee hamburgers op en beleg verder met avocadosalsa en sla. Dek af met de tweede broodjeshelft en serveer.