KookJij

Groenten: wat je allemaal niet kan met overschotjes van groenten

Wortelen, ajuin en spitskool met viskruiden, proberen waard.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Groenten: wat je allemaal niet kan met overschotjes van groenten te bereiden

  1. Wortelen in fijne reepjes snijden. Spitskool in fijne sliertjes snijden. ajuin in ringen snijden.
  2. Stoof eerst de wortelen aan in een beetje boter samen met de ajuin, als laatste de spitskool toevoegen en deze zeer goed kruiden.
  3. Serveer deze groenten met vis naar keuze.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto m te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst