KookJij

Groenten met een Aziatisch tintje met wilde rijst

De lente is in het land heerlijk weer om buiten in de tuin de werkzaamheden te hervatten. Natuurlijk blijven de recepten zorgvuldig opgeslagen, bij regenweer tijd om ze met jullie te delen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Groenten met een Aziatisch tintje met wilde rijst te bereiden

  1. Porei in fijne jullienne snijden. Wortelen in halve fijne ringen snijden. Courgette in reepjes snijden. Ajuin in blikjes snijden. Venkel in fijne reepjes snijden. Wok deze groenten kort aan in olijfolie en voeg de bamboescheuten, mais, erwten toe. Kruid goed naar smaak.
  2. Rijst koken zoals op verpakking staat vermeld.
  3. Meng de beetgare rijst onder de groenten.
  4. Serveer zeer warm, hier is een heerlijke loempia met kip bij geserveerd.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto's om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst