KookJij

Groenten & vlees in een romig sausje

Een heerlijke combinatie van spruitjes en vlees in een romig sausje.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Groenten
  2. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Groenten & vlees in een romig sausje te bereiden

  1. Spruitjes, de buitentenste blaadjes verwijderen kook deze in heet lichtgezouten water beetgaar.
  2. Gehakt mengen met het ei, chapelure en kruiden rol er balletjes van bak deze gaar in een beetje boter.
  3. Maak een blanke roux van de boter, bloem en melk
  4. De kruidenkaas toevoegen.
  5. Voeg de balletjes en spruiten bij de saus.
  6. Serveer met natuuraardappelen.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten. Recept uit de doos van onze sloebers 26 november 2014

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst