KookJij

Gevulde Turkse puntpaprika's met geitenkaas,amandelen

Een heerlijk gevulde turkse puntpaprika's met geitenkaas,amandelen recept uit de balkan keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vegetarisch
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Turkije
Keuken: Balkan
Bron: Onbekend
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gevulde Turkse puntpaprika's met geitenkaas,amandelen te bereiden

Snijd de paprika's in de lengte open.
Haal de zaadlijsten er met de theelepel uit en was ze.
Vermeng alle ingrediënten behalve de bouillon.
Vul hiermee de paprika's en vouw ze een beetje dicht.
Plaats ze strak tegen elkaar in de schaal.
Voeg de bouillon toe en plaats de schaal in de warme oven.
Reken ca. 30 minuten voor een goudbruin resultaat.
Lekker met versgebakken Turks brood en tomatensalade met olijven.


Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Noa

Noa zegt:
Hoi, Dit recept heb ik gemaakt voor mijn familie en het was echt verrukkelijk!:)