KookJij

Recept voor Gevulde aubergine op de BBQ

Gevulde aubergine bereid op de kamado, een eenvoudig en lekker groente recept voor bij de barbecue.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Griekenland
Keuken: Mediterrane
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

  1. Snijd de aubergine door midden en hol uit. Snijd (een deel van) het vruchtvlees in blokjes en verwijder eventuele pitjes.
  2. Snijd de tomaat in kleine stukjes en hak de basilicum fijn. 
  3. Meng de blokjes aubergine met de feta inclusief een beetje olie, tomaat en basilicum en breng op smaak met peper en zout (let op met het toevoegen van zout, feta is ook zout)
  4. Vul de aubergine met het mengsel en grill de helften circa 15 op de (kamado) barbecue of in de oven.

Mijn kookverhaal (Nadine )

Een lekker bijgerecht bij de barbecue maar deze gevulde aubergine kan uiteraard ook prima in de oven bereid worden en is samen met bijvoorbeeld een stukje vlees/vis/vega en/of rijst/couscous/aardappels een heerlijk hoofdgerecht.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst