KookJij

Gestoofde Chinese kool met gehakt en een Oosters tintje.

Gestoofde chinese kool. Weer eens iets anders, snel klaar en erg lekker. De kool blijft iets knapperig en dat is heerlijk.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: China
Keuken: Oosterse
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gestoofde Chinese kool met gehakt en een Oosters tintje. te bereiden

  1. Verhit wat olie in een pan , voeg het gehakt toe en bak dit rul, gaar en bruin.
  2. Voeg vervolgens de rode peper, ui,  knoflook en champignons toe en bak alles mee, totdat de ui glazig is.
  3. Dan mag de ketjap, vissaus en de sojasaus erbij.
  4. Roer alles even goed door.
  5. Voeg de repen Chinese kool toe en bak enkele minuten mee, zodat deze han slinken.
  6. Voeg een scheutje heet water toe en laat aan de kook komen.
  7. Deksel op de pan en 15 minuten zachtjes laten pruttelen.
  8. Kook ondertussen rijst naar keuze en maak een friszure komkommersalade voor erbij.

Mijn kookverhaal (Lidy Berkx)

Dit gerecht was beschreven voor 4 personen. Ik heb iets meer Chinese kool genomen . Het restje kool verwerk ik in een salade.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst