KookJij

Gemarineerde zoete aardappelen

Een heerlijk gemarineerde zoete aardappelen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 1 personen
Categorieën:
  1. > Dieet & Slank - Hoofdgerecht
Bevat per éénpersoons portie: 324 kCal energie
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Libelle
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gemarineerde zoete aardappelen te bereiden

1. Schil de aardappelen en kook ze in gezouten water gaar. Giet af en laat afkoelen. Maak de cantharellen schoon en laat ze goed uitlekken. Maak de rucola schoon. Halveer de kerstomaatjes. Snij de knoflook in flinterdunne plakjes.
2. Meng de bouillon met de mosterd en 1 theelepel olie. Kruid met peper. Snij de aardappelen in plakjes en meng ze met de rucola, tomaten en de dressing. Laat even marineren. Verhit de rest van de olie en bak er de cantharellen en knoflook in. Giet over de aardappelen. Strooi er de parmezaan over.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst