KookJij

Gebraden eendenfilet met rozemarijn en mosterd

Een heerlijk gebraden eendenfilet met rozemarijn en mosterd recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Gevogelte
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gebraden eendenfilet met rozemarijn en mosterd te bereiden

Verwarm de oven voor op 250°C (stand 9).
Snij de eendenfilet in de lengte in tweeën.
Besmeer elke helft met mosterd en stop er twee takjes rozemarijn in.
Leg beide helften op elkaar en bind ze samen met een koordje, zoals bij gebraad. Leg de eend op een schotel en stop hem 15 minuten in de oven. Draai het vlees na halve baktijd om en leg het op een dienblad. Giet het bakvet weg.
Verwijder het vet van de eend op het bord.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst