KookJij

Gebakken groene pasta

Een heerlijk gebakken groene pasta recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 1 personen
Categorieën:
  1. > Dieet & Slank - Hoofdgerecht
Bevat per éénpersoons portie: 370 kCal energie
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Libelle
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gebakken groene pasta te bereiden

1. Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Maak de champignons schoon en halveer ze. Snij de ui in fijne ringen en hak de knoflook fijn. Meng de pasta met de ui en de champignons en leg alles in een ovenschotel.
2. Meng het ei met de verse kaas, parmezaan, knoflook en het citroensap en kruid met peper. Giet het mengsel over de pasta en bak 15 minuten in een oven op 180°C.
3. Werk af met de basilicumblaadjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst