KookJij

Gazpacho à la Martine

Een heerlijk gazpacho à la martine recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Makkelijk & snel - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gazpacho à la Martine te bereiden

De tomaten ruim 10 sec. in kokend water leggen, ontvellen, de zaadjes verwijderen en in stukken snijden. Het brood in stukjes breken en in een beetje water laten weken. Was de paprika en de komkommer, de ene helft in kleine stukjes snijden en apart in bakjes leggen, de andere helft in stukken snijden en bij de tomaten doen. De ui in stukken snijden en bij de tomaten doen. In een foodprocessor de tomaten, de paprika, de komkommer, het brood, de amandelen en de ui goed pureren. Daarna de wijn, azijn en olijfolie toevoegen. Knoflook boven de soep uitpersen. Naar smaak tabasco en zout toevoegen. De kleingesneden paprika, olijven en komkommer toevoegen. Laat de soep 24 uur in de ijskast door en door koud worden alvorens te serveren.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst