KookJij

Empanadillas met paddenstoelen en garnalen

Een heerlijk empanadillas met paddenstoelen en garnalen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 12 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
  2. > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: A.H.
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Empanadillas met paddenstoelen en garnalen te bereiden

Oven voorverwarmen op 200 graden. Ei in 10 minuten hard koken
Paddenstoelen met keukenpaier schoon vegen en in kleine stukjes snijden. In ke=oekenpan olie verhitten en paddenstoelen op hoog vuur aanbakken en op smaak brengen met zout en peper. Garnalen grof snijden, toevoegen en kort meebakken. Mengsel uit pan scheppen en laten afkoelen. Ei onder koud water afspoelen, pellen en fijn snijden. Ei door mengsel roeren. Uit elk deegplakje met behulp van een borrelglaasje 4 rondjes steken. Ei en paddenstoelenmengsel over plakjes verdelen. Deeg dicht vouwen en aandrukken. Eiwit loskloppen en deeg hiermee bestrijken. Empanadilla's in midden van de oven in 10 á 15 minuten goudbruin bakken

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

jolande

jolande zegt:
Heerlijk lijkt me dat.